Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 49 common:people_all_forms

Гордимося досягненнями пасічнянських школярів на Всеукраїнському рівні

Date: 23 квітня 2018 о 14:28
191 view

Таїнство наших народжень і таїна обдарованості у чомусь схожі й незбагненні. Красива, одухотворена, розумна й талановита людина викликає захоплення, а її злети змушують замислюватись над власним життям, досягненнями.

У нашому закладі ми всіляко прагнемо створити умови для розвитку творчих здібностей талановитих дітей, адже обдаровані люди створюють нові можливості для розвитку суспільства… Такі люди повинні стати національним надбанням, яке треба берегти, плекати і допомагати їм у міру зусиль.

Десятикласник Пасічнянського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, технологічний ліцей» Галиш Антон гідно представляв Хмельницьку область на Всеукраїнському етапі олімпіади з математики (вчитель Сьомик Світлана Василівна), набравши найбільшу кількість балів серед учасників олімпіади, представників Хмельницької області.

До справжніх перлин нашого закладу належить і дев’ятикласниця Анна Жарун. Це розумна, різносторонньо обдарована, працелюбна дитина, яка відрізняється особливою старанністю та допитливістю. У 2017-2018 навчальному році серед обласних досягнень Ані: ІІ місце в обласній олімпіаді з фізики (вчитель Омельчук Т.В.); ІІІ місце в обласній олімпіаді з української мови та літератури, ІІІ місце в обласному конкурсі імені Шевченка, ІІІ місце в обласному конкурсі знавців української мови імені Петра Яцика (вчитель Рибак І.В.), ІІІ місце в обласній Інтернет-олімпіаді з математики (вчитель Сьомик С.В.), ІІІ місце в обласній олімпіаді з історії (вчитель Шиян О.О.).

У цьому році ми найбільше гордимося досягненнями талановитої учениці на всеукраїнському рівні. У напруженій боротьбі Аня зуміла стати призером (ІІІ місце) Всеукраїнського етапу конкурсу-захисту робіт учнів, членів Малої Академії наук, який проходив з 19 по 23 квітня у місті Києві. Вона представляла роботу на тему: «Суспільно-географічні аспекти формування знань учнів (на матеріалах ЗНО у Старосинявському районі Хмельницької області)». Аня працювала під керівництвом педагогічного керівника: вчителя вищої категорії, вчителя-методиста, відмінника

народної освіти Кривицької Галини Михайлівни та наукового керівника: кандидата географічних наук, доцента кафедри географії України та регіоналістики Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Заблотовської Наталії Василівни.

У період реформування шкільної освіти в Україні надзвичайно науково важливими та практично значимими є суспільно-географічні дослідження особливостей формування якості знань учнів, із урахуванням індивідуальних, географічних та суспільних особливостей території. На сьогодні результати ЗНО, як відображення якості освіти є одним із пунктів, що визначають якість життя населення. В той же час, детальний, всебічний аналіз якості знань дасть можливість максимально покращити рівень освіти у школах досліджуваного регіону.

Метою, що поставила перед собою учениця, було проаналізувати територіальні відміни якості знань учнів в Старосинявському районі Хмельницької області на основі результатів зовнішнього незалежного оцінювання. Відповідно до мети було поставлено ряд завдань, які вдалося виконати.

Учениця дослідила територіальні відміни у формуванні якості знань випускників на основі результатів ЗНО, чинники та особливості функціонування освітнього комплексу у низовому адміністративному районі, та провела SWOT-аналіз результативності ЗНО як показника якості знань випускників загальноосвітніх шкіл району.

Жарун Анною під час наукового пошуку було зібрано та опрацьовано значний фактаж літературних джерел та первинних статистичних матеріалів, створено ряд графічного та картографічного матеріалу, що значно посилює отримані наукові результати.

Поважна комісія відзначила, що загалом, робота є самостійним та репрезентативним науковим дослідженням, виконана на високому науковому та естетичному рівні.

Свої відмінні знання з географії Аня виявила і при написанні контрольної роботи з географії.

Необхідно зазначити, що Кривицька Галина Михайлівна є одним із перших

вчителів, які організовували роботу наукового товариства Малої Академії наук у Старосинявському районі. Крім того, досвідчений педагог вже вдруге підготувала призера Всеукраїнського рівня.

Comments:
Only authorized users can leave comments.