Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 49 common:people_all_forms

Тиждень початкової школи

Date: 22 січня 2019 о 12:08
146 views

У Пасічнянському НВК є добра  традиція проводити предметні тижні. Ось і для учнів початкової ланки вчителі організували Тиждень початкових класів, який проходив з 21 по 25 січня. Робота під час проведення Тижня була спланована так, щоб заходи охоплювали різні сфери діяльності вчителів та учнів, були цікавими, корисними, сприяли інтелектуальному та творчому розвитку дітей.

 «Кожен день у нас цікавий, веселий і яскравий» – девіз, який супроводжував нас повсякчас. У рамках Тижня було проведено ряд заходів, які підпорядковувалися тематиці кожного дня.

З першого дня молодші школярі занурилися в круговерть подій. Розпочався понеділок відкриттям Тижня, де діти ознайомилися з планом проведення, а також  змістовною та яскравою  виставкою малюнків «Збережемо Землю», учасниками якої стали  учні 1-4 класів. Цього ж дня стартувала акція «Допоможемо птахам». Найактивнішими учасниками були учні 1-2 класів. Вони принесли різноманітні кормові столики та годівнички, а також корм для птахів і разом з дорослими порозвішували на деревах та кущах на території школи. На завершення дня відбувся перегляд мультфільму «Святе Водохреще».

У вівторок (День математики) класоводами були проведені конкурс юних математиків(3-4 кл.) та конкурс аплікацій з геометричних фігур (1-2 кл.). Юні математики були активними, творчими, старанними, показали гарні знання під час розв’язування цікавих завдань, брали участь в математичних естафетах.

Середа проходила під гаслом «У здоровому тілі здоровий дух». Це був День здоров’я і фізкультури. Велике задоволення отримали класоводи, спостерігаючи за своїми вихованцями під час спортивних змагань, які відбувались в спортзалі та на засніженій гірці. Діти показали не тільки свою спритність, кмітливість та силу, але  й які вони добрі: щиро ділились санчатами і санками-льодянками, допомагали слабшим, підбадьорювали невпевнених. А що може бути приємнішим для вчителя, як бачити своїх дітей здоровими, веселими, задоволеними та щасливими?!

Гарним й веселим став для учнів День музики у четвер. Музкерівник підготувала та провела вікторину «Музика із мультфільмів». Діти  із задоволенням брали активну участь і отримали масу позитивних емоцій. А також цього дня відбулась виставка найкращих робіт-малюнків до улюблених пісень.

Багатим на цікаві заходи був останній день тижня - День української мови. Класоводи 3-4 класів організували конкурс на кращого читця байок.  Не менш  захоплюючою для учнів 1-2класів була гра-вікторина «У світі казки чарівної», адже казка - це джерело доброти і мудрості. Вона дає дітям привід для роздумів, навчає, приносить багато радості. Під час заходу діти не лише збагатили свої знання про казку, головних героїв, чарівні предмети, а й відчули атмосферу дива, радості й насолоди від творчості: змагались і грались,  малювали і співали.

Основним завданням, яке ставили перед собою ми, учителі, було, насамперед, створення у навчально-виховному процесі атмосфери успіху, яка сприяє розвитку особистості дитини, розкриттю унікальних здібностей вихованців, відчуття радості за свої досягнення, віри у власні сили, наполегливості у подоланні труднощів. Підводячи підсумки Тижня, ми ще раз переконались , що наші вихованці здібні та талановиті, і кожен з них є переможцем, адже кожна дитина мала можливість проявити себе не тільки в інтелектуальних конкурсах чи творчих змаганнях, а й просто робили добрі, корисні справи.

                                      Г.В. Юзва, В.С. Набенюк, класоводи початкових класів.

Comments:
Only authorized users can leave comments.